Sunnuntaina kello noin 14.00 reikäleipä koneemme tulisi nousta ilmaan Helsinki-Vantaalta Istanbulin ja Nairobin kautta Kisumuun. Välilaskuineen matkan pitäisi kestää apalttiarallaa 19 tuntia ilman savukkeita, joten lusittavaa riittää. Ryhmäämme kuuluu me (yhteisöpedagogit) sekä muutama hoitsu ja terkka, yhteensä 9 henkeä.

Työ- eikä yöpaikoista ole tietoa, aikoivat perillä kertoa kuulemma. Varasuunnitelmana on rakentaa itsellemme seudun hienoin savimaja kolmella huoneella ja keittiöllä. Tätä varten Veera on tyhjentänyt Mikkelin K-raudan lapio- ja rautakankiosastot. Muutenkin hankinnat reissua varten alkavat olla paketissa. Hyttysmyrkkyä on pakattu kilotolokulla, samoin malarialääkkeitä, jesaria, aurinkorasvaa, minigrippejä, kirjoja ja muuta sekalaista roinaa. Juho kuljettaa mukanaan jopa isänsä vanhaa rippipukua (elkää kysykö miksi).

Fiiliksiä ja tunnelmia: valitettavasti niitä ei vielä kauheasti ole (liekkö syynä Lariam, joka on selvästi tehnyt meistä tunteettomia ja psykoottisia ihmisraunioita). Odottavan aika tunnetusti on pitkä.... Ehkä jännitys iskee vasta sitten koneessa. That´s all folks!

 

 

Yhteisöpedarit: Veera ja Juho

 

PS. Nauttikaa loskasta!